schilderij kunstenaar coen van ham expressionisme naaktmodel

Expositie emovere: 1 juni t/m 15 juli 2023 |  galerie persoon | hees 4 | eersel. Zaterdag 1 juli ben ik persoonlijk aanwezig in de galerie voor een meet and greet. Zie hier alle getoonde en beschikbare werken.

 

Emotie komt van het Latijnse woord emovere, ‘energie in beweging’. Een reactie van je lichaam op een verandering in je omgeving. Emotie ontstaat nooit vanzelf maar wordt aangezet. Stimulus, reactie en je persoonlijke ervaring werken met elkaar samen en vormen emoties als vreugde, verdriet, angst, lust en verbazing. Deze werken focussen op het hart van emotie in kleur, vorm en beweging.

emotion

I feel fine

you feel the change

find yours in mine

In another time

Mail voor meer informatie naar info@galeriepersoon.nl

kunstwerk coen van ham modelschilder naaktmodel