coen van ham keg schijndel mannelijk naakt model

Ontmoet Coen van Ham en alle andere kunstenaars op de opening, zaterdagmiddag 17 december 2022 om 16:00 uur. Daarna nog te zien tot 4 februari 2023 bij KEG, Steeg 9, Schijndel.

De man die zich soms letterlijk maar veel vaker ook figuurlijk blootgeeft. KEG in Schijndel opent de expositie MAN. Professionele kunstenaars tonen een sterke en kwetsbare blik op de man in de kunst. Twee werken uit de serie ‘light and dark side’ zijn geselecteerd.

Daarnaast werk van Leon Stoffelen, Ad Wijgergangs, Har van der Put, Rob Ruimers, Bibi Joan Cahlo, Jan van den Dungen, Piet Siebers, Eugenie Dammers, Yvonne van Woggelum, Wim van de Voort, Anne-Marie van den Thillart en Jo Santegoeds.

coen van ham tentoonstelling mannelijk naakt

light and dark side – 2021 – 80 x 80cm – acryl op canvas

Iedereen heeft een duistere en een lichte zijde. Net als de maan soms vol in het licht van de zon staat en soms in duister gehuld is. Het tonen van deze contrasterende emoties tijdens een modelsessie levert complementair werk. Zon en maan in balans in een eeuwigdurende dans.

opening expositie kunstenaar coen van ham schijndel galerie keg