Coen, verkoop je jouw werk ook? Veel mensen vragen me dat. Natuurlijk! In deze catalogus staan beschikbare werken. Er is niets mooier dan delen van schoonheid met de rest van de wereld. Het schilderen van een werk is voor mij een proces. Als het schilderij klaar is kan het de wijde wereld in, om verder gekoesterd en gezien te worden.

schilderij painting alma dutch artist coen van ham eindhoven pemaniniso

Wil je een werk aanschaffen? Of denk je erover het een plekje te geven in je huis of op kantoor? Neem gerust eens contact op of kom langs op mijn atelier om te zien welk werk je wilt kopen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een keer binnenlopen bij Galerie Persoon in Eersel: daar is altijd werk van me op voorraad.

schilderij painting alma dutch artist coen van ham eindhoven lucha
schilderij painting alma dutch artist coen van ham eindhoven dulce

Geef een reactie