galerie persoon schilderij coen van ham

Merk je het ook? Het leven leeft weer meer! Tijd voor nieuwe vergezichten en ontmoetingen. En tijd om kleur te geven aan de plek waarin je woont en werkt.

Hierbij nodig ik je met plezier uit voor de tentoonstelling FRESH.

Deze expositie loopt van 14 juli t/m 29 augustus 2020 bij Galerie Persoon in Eersel. Tijdens de meet-and-greet op zaterdag 25 juli en informele finnisage op zaterdag 29 augustus ben ik in de galerie aanwezig tussen 14:00 en 17:00 uur. Wil je me persoonlijk op een van deze dagen ontmoeten? Mail me dan in verband met de verwachte drukte. Voel je vooral van harte welkom.

Voor het eerst presenteert Galerie Persoon een overzicht van de kleurrijke schilderijen van Coen van Ham in de nieuwe tentoonstelling FRESH.

In deze afwisselende presentatie vind je begeerlijke werken van Coen uit de ALMA serie. Maar ook stevig werk uit de serie FATHOM en intieme werken met de titel BODYPARTS.

Met als startpunt een naaktmodel, toont het eindresultaat een abstract expressionistisch portret van iemands binnenkant. 

Aantrekkelijk op het eerste gezicht, en vol diversiteit en diepgang wanneer je langer kijkt. Coen bekent zo letterlijk en figuurlijk kleur.

coen van ham schilderij painting

En als kers op de taart de premiere van drie minuten minidocumentaire. De jonge filmer Merijn ten Hoor toont in deze sfeerimpressie Coen in zijn schilderproces.

Daarnaast zie je werk van Elke Meulendijks en Marjan Smit en natuurlijk de uitgebreide vaste collectie. 

Alvast inspiratie opdoen? Kijk dan in deze catalogus met alle beschikbare werken.

schilder kunstenaar coen van ham schilderij

 

Galerie Persoon | Domein Oogenlust
Hees 4d 5521 NV Eersel | telefoon 0497 53 52 53

schilderij painting alma dutch artist coen van ham eindhoven bailando

schilderij painting alma dutch artist coen van ham eindhoven explosion