con van ham in zijn atelier aan de hoogstraat in eindhoven foto nicole minneboo

“Dat verklaart wellicht waarom mijn schilderijen zo heftig zijn en mijn ontwerpen helder en verstild.”  Dit is een quote van me uit een interview over mijn werk. Tanja Rozendaal heeft het talent iemands verhaal helder op papier te zetten. Op een zonnige dag in mei dag had ze een uitgebreid interview met me. Naast mijn drijfveren en loopbaan ging het vooral over mijn passie voor het schilderen, de kracht van kleur, mijn fascinatie voor de schoonheid van mensen en waarom dat leidt tot expressieve schilderijen. Ze heeft dit gesprek van een paar uur samengevat in een lekker leesbaar stuk. De tekst van het interview, dat goed verwoordt hoe ik met kunst bezig ben, vind je op de homepage van deze website. Lees anders hieronder het hele interview van Tanja Rozendaal: ‘verscholen passie onthuld’.

Geef een reactie