coenvanham carla leijen

In 2018 is Coen van Ham 20 jaar actief als creatief. Fotograaf Carla Leijen maakte een portret van me. De foto toont het werk ‘Alma Madre’, door mij stevig op het hart gedrukt met als achtergrond een bloemenzee. Hoe feestelijk wil je het hebben 😉 Van interieurontwerper, docent en grafisch ontwerper groeit mijn werk steeds meer naar creatief consultant en autonoom en reflectief werk. Met de schilderijen ‘alma’, ziel, die je op deze website ziet bijvoorbeeld.

paintings coenvanham eindhoven the netherlands

Maar door reflectie op de wereld om me heen ontstaat ook dichtbundel ‘poetry of things’ met 366 gedichten over de immateriële waarde van materiële objecten. Je leest er hier meer over.

poetry of things coen van ham

Als kunstwerk in de openbare ruimte heb ik het spiegelende mijmerobject ‘momentmonument’ geplaatst. Het staat in het herinneringsbos op de begraafplaats ‘de Sil’ in in Valkenswaard.

momentmonument coen van ham

Geef een reactie