inspiratiewand coen van ham pastorie eindhoven

Ik haal inspiratie uit mensen, de natuur en de stad. Ik mijn atelier hangt een wand vol afbeeldingen, ansichtkaarten en knipsels. Die neem ik mee wanneer ik een museum bezoek. Of mijn oog valt op een beeld uit een boek of tijdschrift.

Daarnaast wordt ik natuurlijk geraakt en beïnvloed door collega kunstenaars en ontwerpers. Wie dan, zul je je misschien afvragen? Hieronder vind je een selectie van mensen die ik voor hun werk en persoonlijkheid bewonder.

Coen wordt als kunstschilder geïnspireerd door schilders als Odilon Redon, Hugo Tieleman, David Hockney, Mathieu Meijers, Claude Monet, Francis Bacon, Gerhard Richter en Piet Mondriaan.

Maar ook kunstenaars als Heringa van Kalsbeek, Margriet Smulders en architecten als Tadao Ando, Gerrit Rietveld en Santiago Calatrava.

En Anthon Beeke, Gerrit Rietveld, fotograaf Erwin Olaf en heel veel andere creatieve meesters.

Door wie wordt jij geïnspireerd?


Geef een reactie