inspiratiewand coen van ham pastorie eindhoven

Ik haal inspiratie uit mensen, de natuur en de stad. Ik mijn atelier hangt een wand vol afbeeldingen, ansichtkaarten en knipsels die ik meeneem uit een museum of tegenkom als ik een tijdschrift bekijk. Daarnaast wordt ik natuurlijk geraakt en beïnvloed door collega kunstenaars. Wie dan, zul je je misschien afvragen? Hieronder vind je een lijst van mensen die ik bewonder.

Ik wordt geïnspireerd door schilders als Odilon Redon, Hugo Tieleman, David Hockney, Mathieu Meijers, Claude Monet, Francis Bacon, Gerhard Richter en Piet Mondriaan. Maar ook kunstenaars als Heringa van Kalsbeek, Margriet Smulders en architecten als Tadao Ando, Gerrit Rietveld en Santiago Calatrava. Vanuit design Anthon Beeke, Gerrit Rietveld, fotograaf Erwin Olaf en heel veel andere creatieve meesters. Door wie wordt jij geïnspireerd?


Geef een reactie